Wie is LD Gems?

LD Gems koopt en verkoopt diamanten

LD Gems koopt en verkoopt diamanten. We zijn door de oprichting in 1977 erg ervaren en bijgevolg doorgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in het recycleren van diamanten. Gerecycleerde diamanten zijn diamanten verwijderd uit juwelen, gesorteerd, geretailleerd en terug verkocht aan de diamantindustrie voor het vervaardigen van nieuwe sierraden. In 2013 verhandelde ons bedrijf meer dan 100.000 karaat geslepen diamant.

Kantoren Wereldwijd

LD Gems BVBA is een internationale diamanthandelaar. Wij hebben verschillende werkwijzes waarop u met ons zaken kunt doen.

Contacteer ons

Wij zijn beschikbaar in India, Hongkong en Antwerpen voor al uw vragen. Geef ons een seintje of stuur ons een email en wij zullen een afspraak met u te regelen.

Verkoop uw diamanten

Ontvang meteen betaling
Met ons hoofdkantoor op de Hoveniersstraat in Antwerpen, het regionale kantoor in Mumbai en kopers verspreid over heel Europa streven we ernaar de best mogelijke prijzen en diensten te bieden aan alle klanten met ons netwerk van professionale contacten.

Gecertifiëerde diamanten

Krijg de beste waarde voor uw stenen
LD Gems werkt in teamverband samen met professionele contacten over heel Europa. Wij bieden een eenvoudige, snelle doch uiterst betrouwbare service naar wens om de waarde van de diamant bij haar klanten te maximalise. Wij betalen u de beste marktprijs.

Stel een vraag

Maak een afspraak met ons
Heeft u een vraag over de verkoop van uw diamanten of als u wenst diamanten te kopen van ons, aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bel ons op: +32 (0) 475 60 23 01
Dutch