Diensten

We kopen en verkopen diamanten overal.

  • We hebben een team van aankopers dat reist over heel Europa dat u persoonlijk kan bezoeken en uw stock aan diamanten een exacte waarde kan geven.
  • Op afspraak zodat het wederzijds goed uitkomt voor beide partijen.
  • We zullen ter plaatse een zo hoog mogelijke offerte maken om zodoende de getoonde diamanten te taxeren. Indien u tevreden bent met ons offer, kan de transactie dezelfde dag nog gebeuren.

Bel ons en we zullen u dezelfde dag nog contacteren om een prijsindicatie te geven van uw steen of stenen.
Verkoop uw diamanten

Ontvang meteen betaling
Met ons hoofdkantoor op de Hoveniersstraat in Antwerpen, het regionale kantoor in Mumbai en kopers verspreid over heel Europa streven we ernaar de best mogelijke prijzen en diensten te bieden aan alle klanten met ons netwerk van professionale contacten.

Gecertifiëerde diamanten

Krijg de beste waarde voor uw stenen
LD Gems werkt in teamverband samen met professionele contacten over heel Europa. Wij bieden een eenvoudige, snelle doch uiterst betrouwbare service naar wens om de waarde van de diamant bij haar klanten te maximalise. Wij betalen u de beste marktprijs.

Stel een vraag

Maak een afspraak met ons
Heeft u een vraag over de verkoop van uw diamanten of als u wenst diamanten te kopen van ons, aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bel ons op: +32 (0) 475 60 23 01
Dutch