LD Gems koopt en verkoopt diamanten

Leiders in het recycleren van diamanten

LD Gems is één van de toonaangevende bedrijven in het recycleren van diamanten. Gerecycleerde diamanten zijn diamanten verwijderd uit juwelen, gesorteerd, geretailleerd en terug verkocht aan de diamantindustrie voor het vervaardigen van nieuwe sierraden. In 2013 verhandelde ons bedrijf meer dan 100.000 karaat geslepen diamant.

Duizenden karaten van diamanten werden teruggewonnen uit sierraden, geslepen en gepolijst voor nieuwe sieraden, dit is voornamelijk mogelijk door de natuurlijke hardheid van diamanten. Het grootste gedeelte van de activiteiten van ons bedrijf bestaat uit groothandel van partijen van diamanten in kleinere formaten. Deze partijen hebben maar weinig waarde als ze in kleine hoeveelheden worden verhandeld aangezien ze niet dadelijk bruikbaar zijn in juwelen. Echter gemengd in grotere hoeveelheden als assortiment, vervolgens herslepen en gesorteerd zal de waarde stijgen en kan het wel gebruikt worden voor vervaardiging van nieuwe sierraden in uitstekende kwaliteit.

We kopen allerhande diamanten zoals uitgehaalde uit juwelen, gebroken, ongewenste en zelfs nieuwe diamanten als in overstocks of faillissementen. Ons klantenpotentieel bestaat voornamelijk uit diamanthandelaars (zowel klein- als groothandel), juweliers, goudaankopers, pandjeshuizen als particulieren.

Door de unieke eigenschappen van diamanten wordt de aankoop geval per geval bekeken door een specifieke aanpak van een specialist ter zake en vervolgens aangeboden aan een breed scala van diamanthandelaars en fabrikanten wereldwijd met name in voornamelijk de VS en India. Als gevolg van de lange termijn-ervaring in dit vakgebied garanderen we u de beste aan - en verkoopprijs voor alle soorten van diamanten wanneer het gaat om slechts een kleine partij van gemengde stenen of in casu het estimeren van een grote diamant.

Ld Gems BVBA staat bekend om zijn frisse en flexibele manier van benadering op de diamantmarkt. We zijn daarom ook verheugd u als ons contacteert voor eender van onze diensten.

Verkoop uw diamanten

Ontvang meteen betaling
Met ons hoofdkantoor op de Hoveniersstraat in Antwerpen, het regionale kantoor in Mumbai en kopers verspreid over heel Europa streven we ernaar de best mogelijke prijzen en diensten te bieden aan alle klanten met ons netwerk van professionale contacten.

Gecertifiëerde diamanten

Krijg de beste waarde voor uw stenen
LD Gems werkt in teamverband samen met professionele contacten over heel Europa. Wij bieden een eenvoudige, snelle doch uiterst betrouwbare service naar wens om de waarde van de diamant bij haar klanten te maximalise. Wij betalen u de beste marktprijs.

Stel een vraag

Maak een afspraak met ons
Heeft u een vraag over de verkoop van uw diamanten of als u wenst diamanten te kopen van ons, aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bel ons op: +32 (0) 475 60 23 01

Marktleider in het recycleren van diamanten

We recycleren kleine en grote diamanten door ze aan te kopen uit voorraden, vervolgens worden ze gemixt om voldoende kwantiteit te bekomen en zodoende terug in aanmerking te komen om opnieuw in omloop te brengen voor fabrikanten van juwelen. Onze interessante prijzen geven ons een streepje voor op onze globale concurrentie.

Wij zijn leiders in het kopen van gerecycleerde diamanten, we kopen de diamanten te kopen tegen uitzonderlijk scherpe prijzen. Een exacte prijs voor diamanten is echt moeilijk in te schatten op elke gegeven moment in tijd, daarom baseren we ons op de 4 C's, de grootte, de kwaliteit en de huidige vraag van de markt als gevolg waarvan we proberen om de maximale prijzen te geven voor uw diamanten.

Contacteer ons 24/7

Steeds tot uw dienst
Ons service concept bestaat erin tot het richten op een full-service programma naar al onze klanten toe, 24 uur per dag 7 dagen per week.

Consistente prijsstelling

Verkoop uw diamanten en krijg de beste koers voor uw losse stenen
We hebben een methodische aanpak in het bepalen van de prijzen en updaten onze prijzen om de twee weken.
Dutch