Bedrijfsinformatie

LD Gems startte haar de handel in 2006 en is al snel uitgegroeid tot een multi-miljoen dollar diamantenbedrijf van kopen en verkopen. Vandaag is LD Gems dan ook uitgegroeid tot de markteider in de recyclage diamantindustrie.

De heren Lalit en Dipesh Shah lanceerden het bedrijf in de diamanthandel. Dag na dag vinden er grote veranderingen plaats in de diamantindustrie door het toegenomen gebruik van gerecycleerde diamanten in het nieuwe productieproces. Vandaag de dag bevindt het bedrijf zich in de top van de grootste de diamantindustrie en overigens bereid om de komende jaren nog verder door te groeien in de recyclagesector.

Het bedrijf bestaat uit een team van specialisten die een gedegen kennis met diamaten hebben. Meer dan 40 jaar bestaanservaring kan tellen.

LD Gems koopt aan in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Schotland, Griekenland, Italië, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Denemarken, Noorwegen, de Verenigde Staten en Australië. Dit marktgebied breidt zich dagdagelijks uit.

Verkoop uw diamanten

Ontvang meteen betaling
Met ons hoofdkantoor op de Hoveniersstraat in Antwerpen, het regionale kantoor in Mumbai en kopers verspreid over heel Europa streven we ernaar de best mogelijke prijzen en diensten te bieden aan alle klanten met ons netwerk van professionale contacten.

Gecertifiëerde diamanten

Krijg de beste waarde voor uw stenen
LD Gems werkt in teamverband samen met professionele contacten over heel Europa. Wij bieden een eenvoudige, snelle doch uiterst betrouwbare service naar wens om de waarde van de diamant bij haar klanten te maximalise. Wij betalen u de beste marktprijs.

Stel een vraag

Maak een afspraak met ons
Heeft u een vraag over de verkoop van uw diamanten of als u wenst diamanten te kopen van ons, aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bel ons op: +32 (0) 475 60 23 01
Dutch