Verkoop gerecycleerde diamanten

Of u nu een particulier, een fabrikant, een kleinhandelaar in een overtollige voorraad sierraden,een eigenaar van een pandjeshuis of een handelaar in edelmetalen bent, je wilt de werkelijke waarde van uw activa realiseren aan de best mogelijke prijs. Het probleem ligt in het vinden van een betrouwbare en verantwoordelijke partner om mee in zee te gaan.

LD Gems Trading is actief over heel Europa voor meer dan drie jaar en voorziet ook een goede opvolging. Het bedrijf kan worden beschouwd als de nummer één in het aankopen en verwerken van de gerecycleerde diamantensector. Zelfs de laagste kwaliteit stenen zijn in staat om opnieuw te worden geretailleerd en herverdeeld in de diamantsector. Dit op zijn beurt heeft een postitief effect op de mijnbouw en milieu-effecten, een item dat LD Gems samen met een een groeiend aantal juweliers en consumenten zeer ernstig neemt.

Er wordt geschat dat meer dan 5,5 miljoen karaat aan diamanten uit de grond werd gehaald sinds de mijnbouw op deze mineralen voor het eerst begon. Vanwege de inherente hardheid en duurzaamheid van diamanten is het meerendeel van dit werelwijde volume nog in omloop. De percentage van de gerecycleerde diamantsector vertegenwoordigt momenteel echter minder dan 5 procent van de totale diamantindustrie, een situatie die LD Gems beoogt te verhogen.

De leuze van LD Gems is "we waarderen alle Diamanten". Dit betekent dat het de tijd en moeite wilt nemen om met een gespecialiseerd teams van experts een verzameling van lage kwaliteit melee stenen te waarderen met zoveel mogelijk zorg en aandacht als bijvoorbeeld aan een 1ct steen zou worden gegeven. U vindt tal van bedrijven opgericht om de grotere steenmaten te kopen, maar zeer weinigen bereid om stenen van alle maten, kwaliteiten en voorwaarden te kopen. En nog minder die de diamantexpertise en - kennis hebben om het vertrouwen te geven aan de consument dat ze de juiste prijs voor hun diamanten ontvangen.

In de andere betekenis van het woord waarde heeft het bedrijf toegang tot een enorme upstream sales netwerk van contacten en herziet voortdurend zijn prijzen in de markt.

Verkoop uw diamanten

Ontvang meteen betaling
Met ons hoofdkantoor op de Hoveniersstraat in Antwerpen, het regionale kantoor in Mumbai en kopers verspreid over heel Europa streven we ernaar de best mogelijke prijzen en diensten te bieden aan alle klanten met ons netwerk van professionale contacten.

Gecertifiëerde diamanten

Krijg de beste waarde voor uw stenen
LD Gems werkt in teamverband samen met professionele contacten over heel Europa. Wij bieden een eenvoudige, snelle doch uiterst betrouwbare service naar wens om de waarde van de diamant bij haar klanten te maximalise. Wij betalen u de beste marktprijs.

Stel een vraag

Maak een afspraak met ons
Heeft u een vraag over de verkoop van uw diamanten of als u wenst diamanten te kopen van ons, aarzel dan niet om ons te bellen of gebruik te maken van ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Bel ons op: +32 (0) 475 60 23 01
Dutch